Tuesday, February 5, 2013

UGG Broome profusion fargetilpasning gikt uendelig

Tid i slike en gledelig atmosfære uvitende passert, og ankom dagen av den tibetanske kongen i Beijing, Skiles tror denne typen ting til å sende en stødig å møte mye overveielse bestemte seg for å uggs gå, bare i tilfelle send dem til kanskje hva som vil være en ulykke, det? Lett enige om, ugg vet at han gikk til denne turen vil provosere en fersken gjeld, da han ville ha foretrukket å ikke gå mer langt, men han vet ikke, ah Christian Louboutin, ingen kan vite fremtiden.

Tibetanske kongen i Beijing den dagen var en svært solrik dag, solen varme mennesker og følte veldig behagelig. ugg med en gruppe mennesker til landsbygda for å møte Beijing tibetanske kongen og den lille prinsessen. Snart å se de store lagene, så det Tibet kongen ugg gjengen, for å stoppe et lag, gikk ned fra bærestol med ugg hello, "Ha ha, Qing prins du gjør." King of Tibet er en svært lyse fyr, om Den 50-år gamle utseende.

"Å, kongen av Tibet langveisfra hardt, for Yongqi Feng Huang Ama kommando hilser." Sa en høflig uggs sko utseende."Dette er min lille datter Saiyan gikk ned fra baksiden av en bærestol over en øm og nydelig liten jente kjørte bounce tibetanske kongen en titt vennlig ropte:" Messias kom. " "King of Tibet introdusert til ugg.