Monday, February 4, 2013

den magiske UGG Payton

Adjutant har trent på et tap, og noen ønsker å minne ham digress Miles, men arrestere forgjeves mulighet, og nå endelig lettet Renxiao hostet sakte svarte: «Akkurat nå, sa du at nonner. 'De to-dagers navn fjellveien våren Shenxiang 6 longchamp. og den 7. dører og vinduer er låst, det var ikke ut av, ugg australia norge endelig oppfattet feil. Da han snudde i bakgården inn i huset, brøt vinduene spisesal inn i hodet på en blendende hvit - hvite gardiner, hvite tak, møbler med hvite sheeted plettfrie etasje, klart belyse hans ensomme 's skygge.

uggs stormet til andre etasje, søkte hvert rom, ble gjort nesten lirke åpne veggene i gulvet, ikke engang håret faller heller ikke hadde funnet en, ikke engang fille spor å bevise at hun hadde eksistert. Hun forsvant sammen med den mystiske butleren tjener forsvant over natten ... han tydelig huske i går kveld for å se lysene på i rommet hennes, bak den lange vinduet åpent første etasje stue, adskilt av hvite blondegardiner vagt butler var opptatt.

Stående i den tomme stuen, uttrykket "ting som Dreaming Sømløs" plutselig dukket uggs på nett hjernen, husket, Jingsi fantastisk ironi i denne situasjonen. ugg høyt latter, bøyde rett latter ned, bitter latter hals.At i fremtiden, Shen ugg igjen ikke dukket opp i avisen, og bare sendt en resignasjon brev til ugg personlige gjenstander igjen i avisen trenger ikke å ta. Tråd plomme henne ting inventar vike for filosofi, bare en engelsk versjon av Mrs Browning Sonnets, kantet liten kam og et nytt par av svart-briller. De to hår rundt på en liten kam i hånden min, men føler en merkelig, er egentlig ikke hår - bare kom rundt, hun ukedag det tykke Puff oppsvulmet håret var opprinnelig parykk, sammen med et fotografi av de nye briller Jeg er redd reservedeler kjole.