Friday, September 6, 2013

www.shoxskove.com nike sko norge owg36

Tok seg av muligheten til å bygge tropper, seks divisjoner av den japanske stille landet i havner langs Gulf of California, og deretter fraktet med jernbane mellom den lange grensen til Mexico. Siden et stort antall av meksikanske soldater mobilisert for cover, den japanske mystisk vis å ha kommet i grensen til USA. Syv, fordømte president Camacho plutselig radio adresse til den meksikanske nasjonen, minner om historien til Mexico siden uavhengigheten, med særlig vekt på den meksikansk- amerikanske krigen i 1846 har USA gjentatte ganger ydmykende tidligere aggresjon og omveltning, den beryktede Monroe Lære og USA til Mexico og sin brutale undertrykkelse nike free latinamerikanske land, håper jeg det meksikanske folket og hæren kan stå fast ivareta nasjonal suverenitet og nasjonal ære av regjeringens side, for å kjempe til slutt Mexico i morgen !

Så tidlig som halv time før en krigserklæring,nike sko, sendt den meksikanske ambassadøren Lu Diwa Bianxiang USAs utenriksminister Cordell Hull en krigserklæring legitimasjon, og deretter skyndte seg tilbake ambassader, forkledninger, gjennom bygging av tunnel i hagen flyktet til nabolandene blokker, og deretter multiplisert med allerede ventende bil å unnslippe suburban Washington, venter på å gå tilbake til Mexico for å delta i jihad Guangfu hjemland. Tre hundre tusen meksikanske tropper og nesten like mange japanske tropper til den andre siden av grensen linje av intetanende amerikanske tung ild, bare i Ciudad Juarez longchamp pas cher linje, vil det være tusenvis av dører alle typer voldelig artilleriild til det amerikanske militæret.

Videre er front-line soldater,nike free run, som ønsker ingenting festningsverkene og forsvar våpen liggende fuktig hule ? Derfor har de fleste av soldatene i brakkene valgt normale daglige rutine, for å sammenfalle med den meksikanske hæren beskytningen skjedde ved frokost, er konsekvensene nesten Xing katastrofe, og bare en fjerdedel av en time, USA El Paso og de omkringliggende foran 60 000 Yumei jun, drepte de nesten halvparten av det amerikanske militæret i stilling inntil den gjenværende tid, har Japan og Mexico koalisjonsstyrkene krysset grensen linje, fulgte hard kamp.

相关的主题文章: